Школа на Единното учение (заглавен надпис)
Начало
За Школата

Етичен кодекс

Отделения и форми на работа

За Учителя

Закони и термини

За Учението

Единно Учение

Знаци на Единното Учение

Правила на Единното Учение

Символ на Единното Учение

Слово на Единното Учение

Система от Аркани

Библиотека

Книги

Статии

Връзки

Новини

Новини

Пет колективни Акта на Свещена терапия
с Учителя Зор Алеф

23 – 27 април 2010г.

Софийското отделение на Школата на Единното учение Ви кани да вземете участие в цикъла от пет колективни Акта на Свещена терапия, който ще проведе ръководителят на Школата, целител и писател-мистик, Зор Алеф.

Свещената терапия е древна система на Езотерично целителство, възстановена от Зор Алеф и подробно изложена в книгата му "Свещена терапия". Актът на Свещена терапия е уникална форма на Езотерично целителство, за първи път приложена в древен Египет от последователите на легендарния архитект, лекар и Първосвещеник Имхетеп, по-късно обожествен от гърците и римляните под името Асклепий и Ескулап.

Актът на Свещена терапия е едновременно изкуство и метод на Езотерично целителство, който позволява да се предава на пациента помощ на Духовно, Душевно и физическо ниво едновременно. Последователно пробуждайки целителните ресурси в трите Плана на нашата личност, той възстановява хармоничния ритъм на движение на жизнените сили по енергийните канали, естествения енергиен обмен със заобикалящия ни свят, напълно компенсирайки ресурсите на жизнена сила, загубени в следствие на стрес или заболявания. На най-високо ниво от въздействието си Актът на Свещена терапия пробужда Първоначалната и съвършена Духовна природа на Човека, давайки ни възможност да преживеем състояние на цялостност, просветление и хармония.

Главен инструмент на Акта на Свещена терапия е Словото – терапевтични текстове, съдържащи формули и целителни символи от няколко мистични традиции, които се предават на пациента във вид на поток мелодична и мантрична реч.

Място на провеждане:
гр. София, Културен център "Красно село".

Дати на провеждане:
    23.04.2010г. - от 20 часа
    24.04.2010г. - от 18 часа
    25.04.2010г. - от 16 часа
    26.04.2010г. - от 18.30 часа
    27.04.2010г. - от 18.30 часа.

Предварителното записване се прави след събеседване на телефони:
02 866 42 10,   088 721 55 09,   087 864 80 60

Обратно към новините


| Начало | За Школата | За Учението | Библиотека | Новини |
Школа на Единното учение